Generic placeholder image
Oleh saiful azamy
19-Oct-2005 15:00
PROGRAM AFFILIATE TERCANGGIH.. Jadilah agen kami....
Kami telah membina satu Program yang dinamakan PROGRAM AFFILIATE, dimana, anda dilantik menjadi agen kami untuk mempromosikan produk eBuku kami.
Anda akan diberi website percuma dimana, anda hanya perlu mempromosikan website anda sebanyak mungkin. Pelan pemasaran kami yang unik kerana:-
1. Komisyen 70%
2. Komisyen sehingga 7 level
3. Random Sponsor
Anda berpeluang untuk mendapat komisyen melebihi RM100,000.00 dalam masa 6 bulan. Anda tidak percaya??? Lihat sendiri bagaimana pelan yang kami bina. Pastinya ia tidak mustahil jika anda berusaha
Anda akan terima komisyen dalam bentuk cek yang akan dihantar terus ke rumah anda beserta penyata komisyen.
www.intrena.com/RM2u?saifulazam

Dan isikan borang Pradaftar seterusnya ikut segala arahan yang diberi. Hanya lakukan melalui internet sahaja. Tak perlu jumpa orang dan bercakap dengan sesiapa.
Jangan buang masa, program ini baru sahaja dilancarkan pada 27/Jul/2005. Anda berpeluang untuk berada di kumpulan terawal dan bakal mendapat downline(tajaan) yang banyak melalui sistem AutoSponsor.
Ingat!!.. Program ini saya bina hanya untuk mereka yang ingin membantu dirinya untuk berjaya. Kami tidak ingin membantu mereka yang masih lagi termanggu-manggu dan tidak percaya pada diri sendiri. kerana ianya untuk membantu mereka yang memerlukan pendapatan sampingan dan seterusnya membantu orang lain serta meningkatkan daya usaha kita untuk berjaya.
Jangan bunag masa, TEMPAH POSISI ANDA SEKARANG JUGA
Jangan lupa, layari
www.intrena.com/Rm2u?saifulazam
www.intrena.com/RM2u?saifulazam
Please login or register to leave a comment.
webmaster@mymasjid.net.my